+36 30 853 0661
bodonhelyi@gmail.com

Online betegfelvétel hétköznap

Tisztelt Munkavállaló!
A várakozási idő csökkentése érdekében az első üzemorvosi vizit előtt kérjük személyes adatainak közlését. Regisztrációt csak egy alkalommal kérünk Öntől, a praxisomban üzemorvosi vizsgálaton korábban megjelent dolgozóknak nincs lehetőségük adatközlésre. A regisztráció során megadott adatok feldolgozása az adatvédelem szabályai szerint történik. Az adatközlés önkéntes, nem feltétele a munkaalkalmassági vizsgálatnak. Vizsgálati időpontot a 76/427-013 telefonszámon péntek kivételével minden munkanapon 8-tól 11 óráig vagy a bertanezsuzsa@gmail.com címre küldött e-mailben kérhet. Berta Jánosné Zsuzsa az említett elérhetőségeinken készséggel áll rendelkezésére. A rendelés helyszínéről a bejelentkezés során tájékoztatjuk Önt.
Találkozásunkkor az alábbi nyilatkozat hitelesítését kérjük Öntől:
„Büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy eltitkolt betegségem nincs. Egészségi állapotomról a felvilágosítást megkaptam.”

Arra kérem, hogy az alkalmassági vizsgálatra hozzon magával:

  • Személyazonosságot igazoló okmányt.
  • TAJ kártyát
  • Az üzemorvosi vizsgálat előtt a munkáltató által Önnek átadott dokumentációt.
  • Amennyiben az Ön kórtörténetében szűrővizsgálatok, korábbi vizsgálatok, kezelések szerepelnek, az ezekről készült leleteket, zárójelentéseket, ha korábban egészségkárosodás mértékének megállapítása is történt („leszázalékolás” - ORSZI v. OOSZI v. NRSZH bizottság vizsgálata) az erről készült határozatot.
  • Folyamatos gyógyszeres kezelés esetén a gyógyszerekről készült jegyzéket.
  • Reggeli első középsugaras vizeletet (0,5-1 dl).

Köszönjük együttműködését!